Десерт „Корисна альтернатива“

Veröffentlicht von

Харчуватися правильно – означає вміння знаходити альтернативу різним шкідливостям, які так обожнює більшість людей. Так вміють не всі, а тільки одиниці з великою силою волі. Але, якщо справді задуматись, то стає очевидно, що такі страви за смаковими властивостями нічим не відрізняються від звичайних, та ще й до того мають купу користі. Сьогодні ми замінимо стандартні, дуже калорійні десертики на більш дієтичний варіант під назвою “ Корисна альтернатива“. Цей апетитний та корисний десертик складається з пісочного печива, всього одного шматочка чорного шоколаду, яскравого банану, сиру „Філадельфія“ та трішки цукру. І жодних тонн шоколаду та цукерків! 

десерт рецепт

Отож, підготуйте наступнну кількість інгредієнтів:

– банан середнього розміру 

– печиво пісочне без будь-яких начинок ( 3 штуки)

– сир „Філадельфія“  2 столові ложки)

– маленький шматочок чорного шоколаду 

– цукор ( столова ложка)

десерт приготування
  • Час приготування – 5-7 хвилин
  • Поласувати з такої кількості продуктів вдасться 2 людям.

 Не розтягуємо час та негайно приступаємо до самого процесу приготування.

Крок 1.

Давайте розпочнемо з печива. Помістіть його у посудину з глибшим дном та роздрібніть шматки за допомогою ложки. У вас повинні вийти лише невеличкі грудки печива.

яскравий десерт

Крок 2.

Тепер можна взятись за сир „Філадельфія“. Відкрийте упаковку з сиром та вийміть вказану в рецепті кількість сиру, помістивши його у посудину. До речі, Філадельфія містить в собі багато білка, який добре засвоюється організмом, також амінокислоти, які допомагають нормалізувати обмін речовин. Також в сирі є вітаміни А, В1, В6, В12, РР, D та Е, а також такі мінерали: калій, кальцій, фосфор, залізо, магній та інші. 

смачний десерт

Крок 3.

Банан звільніть від шкірки та помістіть його на дошку для нарізання. Далі поріжте фрукт на кружельця. Чудова порада від нас – якщо ви хочете, щоб ваш десерт був більш солодким, обирайте стиглий або ж переспілий банан.Такий буде дуже солодкий і при цьому не матиме такої шкоди як шоколад.

вишуканий десерт

Крок 4.

Візьміть маленький шматок чорного шоколаду та розтопіть його на паровій бані. Щоб обрати справді корисний та менш калорійний шоколад, потрібно брати тільки той, в якому вміст какао не менше 65% і більше. Тобто чим більший вміст какао, тим менше цукру та інших добавок в складі.

апетитний десерт

Крок 5.

Відсипте потрібну кількість цукру у окрему посудину. Тепер візьміть посудини з сиром та цукром.корисний десерт

Додайте туди останній та ретельно перемішайте.

ефектний десерт

Крок 7.

Тепер, варто переконатись, що всі інгредієнти готові до фінального етапу. 

смачний десерт

Візьміть частину подрібненого печива та помістіть його на дно декоративного бокалу для десертів. Потім викладіть шар підсолодженого сиру „Філадельфія“, далі добавте кружельця банану, потім знову шар печива. В кінці  викладіть тонкий шар із Філадельфії, яку потрібно полити розтопленим чорним шоколадом. Зверху прикрасьте декількома шматками банану. Доволі дієтичний, смачний, апетитний та дуже яскравий десерт готовий!

дієтичний десерт

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert