Десерт „Приголомшлива краса“

Veröffentlicht von

Б’ємось об заклад, що ви ніколи б подумати не могли, що приготувати ефектний та оригінальний десерт наче в ресторані можливо навіть в домашніх умовах, та ще й за 5 хвилин! Люди звикли присвячувати надто багато часу на кухні та зовсім не вміють насолоджуватись кінцевим результатом, який створився на ній. Є одне рішення – наш чудовий рецепт десертика під назвою „Приголомшлива краса“, який так і притягує до себе своєю подачею та простотою приготування! Поєднання жовтої та червоної малинки, маршмелоу та міні-декору досить сильно привертає увагу та розбавляє ваш щоденний раціон. 

десерт рецепт

Щоб приготувати 1 таку порцію вам знадобиться наступна кількість продуктів:

– мікс жовтої та класичної малинки ( приблизно 100 грамів)

– маршмелоу ( близько 50-ти грамів)

– шоколад білий ( приблизно 50 грамів)

– засушені кущові троянди для декору

простий десерт
  • Час на приготування – 5 хвилин
  • Кількість порцій – 1 

А тепер можна приступати до самого рецепту, який зовсім не доставить вам труднощі

Крок 1.

Просто відсипте потрібну кількість маршмелоу у окрему посудину. Ви можете не повірити, здавалося б, такий досить некорисний продукт, який містить багато калорій, може мати  і певну користь. Завдяки високому вмісту колагену, маршмелоу може покращувати стан волосся і нігтів. Також воно приводить в норму роботу центральної нервової системи і головного мозку та непогано сприяє гарному обміну речовин. Тому не варто недооцінювати жоден продукт, адже він може не тільки по-яскравому заграти в певній страві, а й відрити для вас нові корисні властивості.

ніжний десерт

Крок 2.

Тепер перейдіть до малинки. Акуратно поміщаємо її у глибшу посудину та заливаємо прохолодною водою. Круговими рухами стараємось промити ягоди. Але постарайтесь контролювати процес, щоб не перестаратись та  роздавити всі ягоди. Потім просто залиште їх на тарілці висихати, або ж промокніть паперовим рушником.

смачний десерт

Крок 3.

Тепер потрібно розробити декор. Помістіть у невелику посудину подрібнений білий шоколад. Поставте його на водяну баню та плавно розтопіть його. Потім розлийте його хаотичними рухами по тарілці. Помістіть її у морозилку на декілька хвилин. Потім дістаньте все та отримайте застигший декор у вигляді сітки.

апетитний десерт

Крок 4.

Найважливіший етап – формування десерту. Візьміть великий бокал, наповніть його міксом із малини, розкладіть хаотично маршмелоу та прикрасьте сіткою з білого шоколаду та сухими бутонами троянд. Справді оригінально, смачно та абсолютно просто – це все, що можна сказати про цей неперевершений, ніжний та апетитний десерт. Смакуйте на здоров’я!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert