Десерт „І в горі, і в радості“

Veröffentlicht von

Ніщо так не тішить нас, як рецепти простих десертів. Ми обожнюємо самі готувати їх і радо ділимося з Вами. Адже в сучасному світі усі завжди кудись поспішають, мають багато справ… ніхто не має часу просто зупинитися, відкласти усі справи і поринути у довгий процес випікання тортів чи приготування важких десертів. В таких випадках на допомогу приходять надзвичайно легкі рецепти десертів без випічки – і наш„І в горі, і в радості“ є одним із них. Десерт з солодким сиром, шоколадом і кокосовою стружкою закохає в себе усіх – і діток, і дорослих. А секрет такого небувалого успіху цього десерту криється в простоті – доступні інгредієнти (і мінімальна їх кількість), 5 хвилин роботи і задоволення на цілий день. Таким десертом Ви можете потішити дітей зранку перед школою чи пригостити подругу, яка прийшла поспілкуватися за чашечкою кави. Не роздумуйте дуже довго, адже дорогоцінний час спливає!

десерт рецепт

Інгредієнти для десерту „І в горі, і в радості“ :

– солодкий сир з ванільним смаком (50 гр.)
– чорний шоколад (пів плитки)
– цукати різних смаків
– кокосова стружка

десерт інгредієнти

Кількість порцій : подані вище інгредієнти розраховані на одну порцію десерту
Час приготування : 10 хвилин

Приготування

Крок 1.

Основою нашого десерту є сиркова маса з ванільним смаком. Вона є дуже корисною, адже має в собі всі цінні властивості домашнього сиру. Солодкий сир багатий кальцієм і цинком, а також має в своєму складі білок, який розпадається на амінокислоти і тому легко засвоюється організмом. Важливо зазначити і те, що сиркова маса має всі вітаміни, необхідні нашому організму, а також фолієву кислоту і вітамін Р. Речовини в складі цього продукту позитивно впливають на процеси в організмі, тому його рекомендують навіть дітям.

десерт простий

Крок 2.

Кокосова стружка на 60% складається з кокосової олії, яка має багато вітамінів і мінералів, а також лауринову кислоту, яка понижує холестерин. Насичені жирні кислоти кокосової стружки укріпляють волосся і нігті, омолоджують шкіру.

десерт корисний

Крок 3.

Ретельно перемішайте сиркову масу з кокосовою стружкою так, щоб утворилася красива куля.

десерт поживний

Крок 4.

Ідеальною прикрасою нашому десерту слугуватимуть цукати. Вони піклуються про здоров’я організму, укріпляють імунітет і покращують працездатність, адже містять в складі вітаміни, мікро- і макроелементи.

десерт легкий

Крок 5.

Ми вже майже підійшли до кінця – залишилося лише розтопити на водяній бані пів плитки чорного шоколаду. Цей продукт є хорошою профілактикою інфарктів і інсультів, забезпечує хороший настрій і підтримує в тонусі серцевий м’яз.

десерт смачний

Крок 6.

Налийте трішки розтопленого чорного шоколаду на дно десертної посудини.

десерт апетитний

Крок 7.

В центр помістіть нашу сиркову кулю з кокосовою стружкою, додайте цукати і полийте чорним шоколадом. Ось і все – Ви не встигнете і кліпнути, як десерт уже буде готовий. Заварюйте чайок і насолоджуйтеся!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert