Десерт „Тону в твоїх очах“

Veröffentlicht von

З’їсти щось смачненьке та не відчувати дискомфорт в шлунку після цього – реально. Для цього потрібно обирати більш легкі та ніжні інгредієнти, які не будуть одразу насичувати своїм смаком, а тільки залишатимуть приємний післясмак. В цю категорію можна віднести навіть десерт! Ми доведемо це на прикладі нашого сьогоднішнього героя під назвою „Тону в твоїх очах“. Цей апетитний та яскравий десерт складається з кольорових зефірок, вафельних трубочок, легкого йогурту, шоколадного топінгу та танучого в роті печива! Тільки прочитавши про ці інгредієнти, одразу з’являється бажання якнайшвидше спробувати цей оригінальний десертик! 

десерт рецепт

Проте спочатку підготуйте потрібну кількість продуктів, для того, щоб отримати 1 порцію:

– трубочки вафельні ( 2 штуки)

– зефір кольоровий маленького розміру ( 3 штуки)

– шоколадний топінг ( приблизно 2 столові ложки)

– йогурт звичайний, або ж із певним смаком ( 2 столові ложки)

– печиво бізе 

десерт інгредієнти

Час приготування – до 10-ти хвилин

Покроковий рецепт та рекомендації

Крок 1.

В даному рецепті все надзвичайно просто, адже кожен інгредієнт не потребує додаткових маніпуляцій. Тому можна розпочинати з будь-якого продукту. Ми зробимо це саме з печива бізе. Його можна придбати готовим у магазині, або ж зробити попередньо самостійно! Все дуже просто – потрібно тільки взяти декілька яєць, відділити жовтки від білків та збити блендером білкову масу. Потім додати цукру та ще раз злегка збити. Після цього потрібно помістити сформовані бізешки у духовку на певний час і вже потім насолоджуватись ними.

смачний десерт

Крок 2.

Підготуйте вафельні трубочки. Їх також потрібно подрібнити руками та відкласти на окрему тарілку.

апетитний десерт

Зверніть увагу на те, щоб трубочки були першої свіжості тамали досить хрустку структуру!

оригінальний десерт

Крок 3.

Візьміть упаковку з йогуртом та відлийте потрібну кількість у окрему посудину. Ви можете використовувати як звичайний йогурт без наповнювачів та цукру, так і йогурт з вашим улюбленим смаком. Головне правило при виборі йогурта – його свіжість та якість,  тому не забувайте звертати увагу на склад продукту та його термін придатності!

ніжний десерт

Крок 4.

Відділіть 2 столові ложки шоколадного топінгу та відкладіть його у окрему посудину. Також ви можете використати звичайний шоколад, попередньо розтопивши його на водяній бані.

простий десерт

Крок 5.

2 зефірки подрібніть руками та відкладіть на окрему тарілку, а 1 залиште для того, щоб задекорувати десерт

яскравий десерт

Крок 6.

Візьміть красивий келих, помістіть у нього печиво бізе, полийте його йогуртом. Тепер посипте все вафельними шматками, також дрібними шматками зефіру та полийте шоколадним топінгом! Зверху прикрасьте цей легкий десертик 1 зефіркою та поспішіть куштувати. Ми більш ніж впевнені, що після того, як ви скуштуєте такий простий та танучий в роті десерт, то не відчуєте жодного дискомфорту а тільки приємне відчуття насолоди. Смачного!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert