Десерт „Жовтогарячі мотиви“

Veröffentlicht von

Всі з нетерпінням чекають літа. Адже це улюблена пора року дітей та й дорослих. Хочеться погрітися на сонечку, поплавати у теплій воді та посмакувати літніми фруктами. Насититися корисними вітамінами та основним вітаміном D, якого зараз нам так не вистачає. До літа ще недалеко, тому поки що заповнювати наші недостачі вітамінів можна за допомогою біологічних та дієтичних добавок. А щоб не чекати літа можна поринути в літо завдяки смачному та корисному рецепту десерту «Жовтогарячі мотиви». Адже в ньому зібрані соковиті фрукти та корисний йогурт, яким ми можемо насолодитися у похмурий день.

десерт корисний

 Для десерту нам потрібно взяти наступні інгредієнти:
Банан свіжий – 1 штука
Персик консервований – 1 штука
Желатин – 15 грамів
Вода – 30 мілілітрів
Йогурт натуральний питний – 300 грамів

десерт інгредієнти

Корисні властивості банану можна довго перерахувати, адже їх безліч. Недарма Генріх Фішерман зауважив, що лікар у того не буває, хто один банан у день з’їдає. Банани насичені вітамінами та поживними речовинами. Дуже корисні стиглі банани, вони здатні зміцнити нашу імунну систему. Вживання бананів корисно для серця, вони знижують кров‘яний тиск, допомагають при печії та є прекрасним джерелом заліза. А ще вони забезпечують нас додатковою енергією, борються з закрепами, заспокоюють наші нерви та регулюють температуру людського тіла. Для десерту знадобиться один невеликий банан. Його потрібно помити, зняти шкірку та нарізати невеликим кубиком. Далі викладаємо банан в спеціальну форму для десерту.

десерт апетитний

Про користь персиків ми навіть не здогадуємося. Вони корисні для нашого організму, оскільки містять безліч необхідних компонентів. Оскільки сезон персиків зовсім не великий, тому його часто консервують. Консервовані персики можуть повністю замінити свіжі фрукти. Часто персик застосовують у косметології, бо він володіє зволожувальним ефектом та сприяє омолодженню шкіри. Консервований персик вибираємо з банки та ставимо у друшляк, щоб зійшов зайвий сироп. Потім нарізаємо його такими самими кубиками як банан. Викладаємо консервований персик зверху на банан.

десерт фруктовий

Про користь желатину теж не всі здогадуються. Він корисний для нашого шлунку, адже захищає його від негативного впливу гострої та гарячої їжі. Також желатин містить поживні речовини, корисні для волосся, шкіри й нігтів. Вміст одного пакета желатину висипаємо у тарілку.
Чиста питна вода дуже корисна для нашого організму, адже вона дає нам енергію для повсякденної роботи, виводить з організму шлаки й токсини, допомагає у боротьбі з зайвою вагою, насичує організм поживними речовинами та мінералами. Вода стимулює роботу головного мозку та підвищує еластичність судин. Також вона підтримує температурний режим нашого організму, захищаючи його від нагрівання та переохолодження. Вживаючи 35 мілілітрів чистої води на 1 кілограм ваги нашого тіла ми уникнемо зневоднення організму. Вміст одного пакета желатину заллємо водою та залишимо набухати.

десерт простий

Натуральний питний йогурт дуже корисний для нашого організму. Він легко підійде замість перекусу. Адже в ньому містять корисні молочнокислі бактерії подібні тим, що знаходяться в нашому кишківнику. Натуральний йогурт низькокалорійний молочний продукт, проте є потенційним джерелом кальцію та білка. А ще в його складі великий вміст фосфору та інших мінералів, що дозволяє вписувати натуральний йогурт у лікувальне та дієтичне харчування дітей. У 300 мілілітрів натурального питного йогурту виливаємо набухлий желатин та добре його перемішуємо. Виливаємо суміш йогурту з желатином у форму з десертом та ставимо його у прохолодне місце.

десерт корисний

Готовий десерт «Жовтогарячі мотиви» можна подавати через 2-3 години після приготування, щоб він добре охолов та застиг. Найкраще смакує охолодженим. Смачного!

десерт готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert