Десерт „Контрольний вистріл“

Veröffentlicht von

Десерт – це завжди найкраща частина їжі, а десерт „Контрольний вистріл“ це просто вершина кайфу! Хоча більшість людей переконані, що поїдання улюблених ласощів може вплинути на Ваше здоров’я та вагу, є чудовий вихід –  перейти на більш здорові варіанти з незначною зміною інгредієнтів. Наприклад, щоб отримати густі вершки, Ви використовуєте згущене знежирене молоко. Тому важливо не пропускати десерт, оскільки ми маємо для Вас трюки, які змусять Вас насолоджуватися десертом, не відчуваючи провини. Замість олії використовуйте яблучний соус. Оскільки кожен повинен отримувати задоволення від того, що він їсть, коли Ви робите свої здоровіші зміни, зробіть їх більш реалістичними, щоб Ваш десерт залишався смачним. Наприклад, коли ви використовуєте яблучне пюре замість олії з високим вмістом жиру, як-от рослинне, Ви отримуєте користь від поживних речовин, і це смачно навіть для дітей. Почніть з підсолодженого яблучного соусу, потім поступово перейдіть до несолодкого яблучного соусу. Яблучне пюре, як і олія, додає аромат і вологу, і його дивовижно спробувати в кексах, хлібі та тістечках. Тому спробуйте цей спосіб і зменшіть споживання калорій і жирів, а також збільште споживання вітаміну С. Оскільки ви використовуєте яблучний соус у своєму рецепті, на кожну чашку олії використовуйте ¾ чашки яблучного соусу, щоб отримати поживний і легкий варіант. Використовуйте поживні яйця, щоб природним чином зв’язати інгредієнти
Яйця містять багато білка і багато важливих поживних речовин, таких як вітаміни A, D, B12, залізо і фолат. Яйця не тільки додають поживні речовини в рецепти, але й виконують багато різних кулінарних функцій : білок в яйцях зміцнюється і твердне при нагріванні, надаючи важливу структурну підтримку Вашому десерту. Лецитин, що міститься в яєчному жовтку, є природним емульгатором, який допомагає створювати гладкі тісто і тісто. Яйця допомагають утримувати і утримувати повітря у рецепті, створюючи більш легкий і повітряний десерт. Спробуйте змастити пироги, печиво, хліб і булочки яйцем, перш ніж випікати їх. Білок в яйці створює приємний ефект бронзування, а жир з жовтка надає глянцевого блиску Вашому готовому продукту. Замініть частину олії, сметани або вершкового масла у своєму рецепті грецьким йогуртом як здоровою альтернативою з високим вмістом білка! Ваш десерт також отримає підвищену кількість кальцію та вітаміну D. Вибирайте звичайний несолодкий йогурт для меншого цукру, і не бійтеся використовувати грецький йогурт, який містить жир. Він надасть десерту більш кремову консистенцію в порівнянні з йогуртом з нульовою жирністю. 

десерт рецепт

Запишіть список продуктів, необхідних для приготування однієї порції десерту „Контрольний вистріл“ :

– одна вафелька з шоколадом 
– розтоплений шоколад (40 гр.)
– 50 гр. желе (персикове або апельсинове)
– агар-агар
– склянка води

десерт інгредієнти

Кількість порцій : одна порція
Час приготування : 10 хвилин

Рецепт покроково

Крок 1.

Підготуйте одну шоколадну вафельку. Вафлі можуть бути неймовірно важкими щодо простих вуглеводів (тобто вони швидко перетравлюються і не залишать Вас ситими надовго), і можуть бути кваліфікованими як десерт залежно від вибору начинки.

десерт поживний

Крок 2.

Розламайте її на дрібні шматочки.

десерт святковий

Крок 3.

Желатин заливаємо теплою водою. Як і всі продукти, желе, вживане в помірних кількостях, не повинно призвести до збільшення ваги, але якщо Ви їсте його у великих кількостях, це може сприяти набору ваги. Існують спеціальні желе для діабетиків і веганів, які мають низький вміст енергії. Те саме робимо і з агар-агаром. Агар-агар вважається корисним доповненням до планів схуднення через низький вміст калорій, жирів, цукру та вуглеводів. Коли агар-агар проходить через тіло, він також поглинає глюкозу в шлунку, швидко пропускаючи її через травну систему, таким чином пригнічуючи її накопичення у вигляді жиру.

десерт корисний

Крок 4.

Без чого не обходиться жоден десерт? Правильно, без шоколаду! Розтопіть 50 гр. чорного шоколаду зручним для Вас способом.

десерт смачний

Крок 5.

Прикрашати будемо желейками, які утворились після того, як ми залили желе водою.

десерт крутий

Крок 6.

Помістіть вафельку в десертний стакан, залийте усе шоколадом і додайте желе. Смачного!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert