Десерт „Кохана, хочу солоденького“

Veröffentlicht von

Справжнє кохання- це віддаватись людині повністю та робити для неї приємності, не очікуючи нічого взамін. Приділити увагу своїй половинці – це найкращий  прояв любові, адже Ви показуєте свою щирі почуття не тільки на словах, а й справжніми діями. Ваш коханий точно оцінить таке та подарує вдвічі більше, головне робити все від щирого серця! Одним з проявів любові  може стати приготування дуже апетитного та яскравого десерту, який неодмінно посмакує Вашій половинці та висвітлить ці чудові почуття з Вашої сторони. «Кохана, хочу солоденького» – це саме той десерт, коли слова будуть лишніми, тому спробувати приготувати його повинна кожна! Тим більше, він складається з дуже доступних інгредієнтів та не займає багато часу в приготуванні. Складники цього апетитного десерту просто підкорять серце Вашої половинки! Тут все просто, але не менш ефектно: поживні та смачні горішки, ніжне та смачненьке згущене молоко  і 2 види апетитного, а головне яскравого желе. Якщо уважно слідкувати за рецептом, то в результаті отримаєте неабияку смакоту, тому серце Вашого коханого буде однозначно підкорене! 

Для приготування порції на 1 людину підготуйте наступну кількість інгредієнтів: 

– приблизно 10 грамів агар-агару

– орієнтовно по 20 грамів червоного ( полуничне/вишневе) та жовтого желе (персикове/ апельсинове) 

– 1 столова ложка з гіркою згущеного молока темного відтінку

– приблизно 50 грамів Фундука 

– склянка питної води ( приблизно 200 грамів) 

– листочки м‘яти для прикраси (за бажанням) 

десерт інгредієнти

Час приготування, без урахування застигання желе становить 15 хвилин 

Детальний рецепт та рекомендації 

Крок 1. 

Радимо розпочати з агар-агару. Його потрібно замочити у воді, згідно інструкції та дочекатись поки суміш набухне. Після цього підігрійте все, дійшовши до стану закипання води. Тепер розділіть готову суміш порівну у 2 окремі склянки.  Агар-агар стане чудовим замінником желатину, який має тваринне походження. Окрім цього, агар володіє цілою низкою корисностей! Отримують його з морських водоростей, які водяться далеко не у всіх підводних світах! Тому агар-агар має унікальний склад: у ньому особливо багато вітамінів групи В. Окрім цього, у агар-агару низька калорійність, тому він виступає в якості пребіотика.

легкий десерт

Крок 2. 

Тепер приступіть до желатина. Як ми вже писали вище, Ви самі обираєте смак майбутнього желе і орієнтуєтесь на вподобання коханого. Тепер висипте два смаки у 2 різні склянки з агаром та перемішайте. Далі візьміть десертний посуд та наповніть його дно спочатку  жовтою желейною масою, яку потрібно помістити у холодильник на 5-10 хвилин, щоб вона трішки застигла. Після цього вийміть її та долийте зверху червоного смаку і знову поставте все у холодильник, проте на довший час, щоб желе повністю остигло. Якщо говорити про користь желе, то тут варто відмітити наявність колагену у його складі, який позитивно впливає на шкіру, волосся та нігті. 

простий десерт

Крок 3.

В той час, поки желе застигає, можна взятися за горішки. Візьміть Фундук та очистьте кожен горішок від тонкої темної плівочки. Далі помістіть його па дошку та подрібніть.

смачний десерт

Не можемо не наголосити, що додавши такі смачні горішки, Ви не тільки робите десерт смачнішим, а й збагачуєте його користю. Вся справа в корисних мікроелементах та вітамінах, які знаходяться в складі фундука. Ліщиновий горіх містить вітаміни Е, В1, В6, а також такі мікроелементи як: кальцій, магній, фосфор, цинк  та багато іншого. 
ніжний десерт

Крок 4.

Тепер візьміться за згущене молоко. Його потрібно відділити на маленьку окрему посудину. Зверніть увагу на те,  що ми використовуємо некласичний варіант згущонки, а із карамельним присмаком, який доставить ще більше гастрономічного задоволення. Єдине, що потрібно пам‘ятати при виборі такого продукту- це перевіряти його термін придатності!

оригінальний десерт

Крок 5. 

Коли Ви впевнились у тому, що желе повністю застигло, можна приступати до оформлення десерту. Вийміть готове желе з холодильника та змастіть верхній шар ніжним та солоденьким згущеним молоком. Далі посипте зверху подрібненими горішками та прикрасьте все  листочками м‘яти. Тепер коханий відчує Вашу любов та оцінить всі старання, адже спробує цей оригінальний та поживний десерт!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert