Десерт „Малинова мелодія“

Veröffentlicht von

Десерт про який ми сьогодні поговоримо – зачарує вас своїм ароматом і смаком. Його можна готувати для святкового чи солодкого столу, або просто для себе, коли хочеться чогось солоденького, а разом з тим і корисного. Десерт складається із малинового джему, горіхів, збитих вершків, ароматного меду, печива. Всі інгредієнти чудово поєднані між собою, не перебивають смаки, а навпаки доповнюють один одного, в результаті виходить смачний, ароматний, вишуканий, ніжний десерт. «Малинова мелодія» сподобається як доросли, так і дітям.

десерт смачний

Для десерту вам будуть потрібні такі складники:

Малиновий джем – 250 грамів

Горіхи – 10 штук

Вершки – 150 грамів

Мед – 1 столова ложка

Печиво – 100 грамів.

десерт інгредієнти

Корисні властивості інгредієнтів. Про користь горіхів волоських можна багато говорити, існує теорія, що горіхи продовжують життя, якщо їх регулярно вживати. Їхні незамінні кислоти покращують роботу мозку, впливають на циркуляцію крові, зміцнюють серце, приносить користь щитоподібній залозі, добре їх вживати при застуді, хворобах шлунку, печінки, впливають на процес обміну речовин, вони добре знижують стрес, зупиняють кровотечі. Малина – корисна ягода для організму, яка складається із вітамінів і мікроелементів. Вона вважається за дієтичний продукт, допомагає при анемії, покращує травлення, підвищує апетит, понижує високий тиск, застосовують у вигляді чаїв при застудних хворобах. У косметології застосовують для покращення вигляду шкіри, для зменшення мімічних зморшків, для виведення пігментних плям і веснянок. Бджолиний мед вважають справжньою скарбницею вітамінів і корисних речовин. Він зміцнює імунітет, допомагає загоювати різні види ран, впливає на травлення, підвищує гемоглобін, покращує сон, заспокоює нервову систему.

Етапи приготування десерту:

1. Спочатку потрібно збити вершки, щоб вони загустіли. При виборі продукту уважно перечитайте терміни придатності.

2. Візьміть волоські горіхи, почистьте від шкаралупи.

десерт рецепт

3. Печиво потрібно натерти на дрібній терці.

4. А тепер візьміть окрему глибоку тарілку, в ній будемо змішувати всі складники. Викладіть у неї збиті вершки, малиновий джем, мед, перетерте печиво, ретельно перемішайте.

десерт легкий

Всю готову суміш викладаємо в склянку для десерту. Зверху можна прикрасити цілим печивом і горіхами. Все десерт «Малинова мелодія» готовий. Смакуйте на здоров’я!

десерт готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert