Десерт „Постріл в хмари“

Veröffentlicht von

Спочатку закуска (суп або тарталетки), потім ситна основна страва. Власне, шлунок уже переповнений. Але на таке крихітне морозиво чи апетитний десерт ще можна знайти місце, чи не так?. «Десерт можливий завжди» — хтось за столом гарантовано скаже це речення, і більшість із них кивають на знак згоди і замовляють морозиво, шоколадний мус чи ванільний пудинг. І ми з цим цілком згідні! Але чому ми все ще хочемо солодощів після дійсно ситної їжі? На це є кілька причин. Одна з них, безперечно, звичка. У нашій культурі прийнято їсти солодкий десерт після ситної їжі. Але не тільки через це – організм і справді потребує чогось солоденького після ситної вечері. Це дає нам певний сигнал – вечеря пройшла успішно, і ми в хорошому настрої повертаємося додому від щедрих і талановитих гостей. Сьогодні ми пропонуємо Вам стати цими „щедрими і талановитими“ господарями, які радо приймають гостей і завжди готові потішити їх новеньким смачним десертом! „Постріл в хмари“ це саме той універсальний рецепт на будь-який випадок – і свято, і сніданок в родинному колі, і до чаю з гостями. Десерт складається з мінімальної кількості інгредієнтів – морозива, сиркової маси, кокосової стружки і желейок. Спробуємо?

десерт рецепт

Інгредієнти для десерту „Постріл в хмари“ :

– творожне морозиво
– сиркова солодка маса (50 гр.)
– кокосова стружка (30 гр.)
– желейки (декілька шт.)

десерт інгредієнти

Кількість порцій : одна порція
Час приготування : 10 хвилин

Приготування

Крок 1.

Підготуйте основу нашого десерту – сиркову масу. Цей продукт в основному так само корисний, як і йогурт, і містить такий самий високий вміст мінералів і вітамінів. Сиркова маса має такий самий високий рівень кальцію, магнію та вітамінів, як і натуральний йогурт, але кальцій, який він містить, важче засвоюється та переробляється організмом, однак сиркова маса є хорошим джерелом білка. Таким чином, продукт відповідальний за сильні м’язи. 

десерт святковий

Крок 2.

В десерті ми також не могли не використати морозиво. Правда не в традиційному його вигляді, а в кориснішому – начиненим зернистим сиром і шоколадом! Це справді неймовірна смакота тільки як самостійний продукт, а в поєднанні з іншими інгредієнтами просто закохає Вас в себе. Зернистий сир містить багато поживних речовин, таких як білок, вітаміни групи В і мінерали – кальцій, селен і фосфор. Якщо Ви хочете схуднути або наростити м’язи, зернистий сир зі своєю ніжною текстурою і приємним смаком є одним з найбільш підходящих для Вас продуктів. Шоколад особливо багатий на флаваноли, такі як епікатехін і катехін, а також антоціани і фенольні кислоти. Усі ці сполуки допомагають захистити Ваші клітини від запалення, покращують роботу мозку та зміцнюють імунітет та здоров’я серцево-судинної системи. 

десерт солодкий

Крок 3.

Не менш поживною і корисною є, до речі, і кокосова стружка. Цей продукт містить необхідні мінерали, включаючи марганець і селен. Обидва мінерали активують ферменти, у тому числі антиоксиданти, які необхідні Вашим клітинам для захисту від пошкоджень, викликаних вільними радикалами. Марганець також сприяє здоровій роботі нервів і допомагає Вашому організму виробляти статеві гормони, а селен підтримує функцію щитоподібної залози. Порція кокосової стружки містить близько 8 мікрограмів селену, що становить 15 відсотків від рекомендованої добової норми 55 мікрограмів як для чоловіків, так і для жінок. Кожна порція також забезпечує 67 відсотків рекомендованого щоденного споживання марганцю. Додавання подрібненого кокоса до свого раціону також допомагає споживати більше міді та заліза. Ваші клітини потребують обох мінералів для підживлення Вашого метаболізму та підтримки енергетичної функції, а також для створення функціональних еритроцитів. Мідь також підтримує здорову функцію нервів і допомагає засвоювати залізо з їжі, яку Ви їсте. Вживання пів склянки подрібненого кокоса збільшує споживання міді на 146 мікрограмів, або на 16 відсотків від рекомендованої добової норми. 

десерт смачний

Крок 4.

Підготуйте приблизно 70 гр. желейних цукерок.

десерт апетитний

Крок 5.

Перемішайте сиркову масу з кокосовою стружкою і сформуйте акуратну кулю, яку одразу можете помістити в десертний стакан.

десерт оригінальний

Крок 6.

Додайте морозиво, желейки і можете подавати до столу. Смачного!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert