Десерт „Сніданок в ліжко“

Veröffentlicht von

Пам’ятайте, що мріяти – це корисно і ніхто не може заборонити Вам це робити. Хіба в цьому є щось погане? Особливо тоді, коли Ви уявляєте себе десь на спекотному пляжі під парасолькою, неподалік чутно шум моря, а у Вашій руці якийсь смачненький та солоденький смаколик, яким Ви насолоджуєтесь щосекунди.Повернувшись за декілька хвилин до реальності інколи стає сумно від того, що Ви ще досі не там. Проте, якщо мрію про спекотне сонечко та море може і не можна втілити в реальність, але якщо говорити про якийсь смаколик, то ми точно допоможемо відтворити його у реальному житті, адже ми в цьому профі! В нашій великій та різноманітній збірці десертів, можна знати будь-який десерт, відштовхуючись від Ваших побажань та смакових вподобань. До Вашого розпорядження в нас представлені фруктові, желейні, шоколадні та різноманітні низькокалорійні десерти, тому знайти щось ля себе буде дуже легко! Ну а сьогодні пропонуємо розглянути варіант апетитного та поживного десерту у під назвою „Сніданок в ліжко“. Цей десерт доисть корисний, адже містить в собі поживний гарбуз та апетитні в’ялені вишні. Його смак оригінальний та неповторний, адже в десерті переплітаються різні смаки та текстури. Тому неодмінно спробуйте його і він стане Вашим фаворитом назавжди!

десерт рецепт

Для приготування такого смачного та оригінального десерту Вам знадобляться такі продукти:

– гарбуз ( приблизно 170 грамів)

– в’ялені вишні ( приблизно 50 грамів)

– малинове варення ( 3 столові ложки)

– сметана  ( 3 столові ложки)

– цукор білий ( або його замінник „стевія“/ 40 грамів)

десерт інгредієнти
  • Час приготування – не більше 15-ти хвилин
  • Кількість порцій розрахована на 1 особу

Детальний рецепт та додаткова інформація

Крок 1.

Рекомендуємо розпочати із гарбуза. Візьміть потрібний за вагою гарбуз та очистьте його від шкірки. Далі розріжте його на менші шматки, щоб пришвидшити процес відварювання. Помістіть шматки у каструлю та залийте гарбуз водою. Доведіть її до кипіння та зменшіть газ.

ароматний десерт

Варіть гарбуз приблизно 10 хвилин, поки шматки не стануть м’якими. Після цього охолодіть його та подрібніть у блендері до стану однорідногр пюре. У складі овоча міститься багато пектину та каротину, також наявні  вітаміни групи В, вітаміни А, С, Е, К, Т.  Окрім цього, гарбуз містить багато мінеральних речовин,  насамперед:  калій, кальцій, фосфор та  залізо.

яскравий десерт

Крок 2.

Підготуйте посудину із в’яленими вишнями. Якщо у Вас є домашній варіант такого смаколика -це тільки плюс! Якщо ні – ретельно обирайте магазиннй варіант! У вишні в великій кількості наявні антиоксиданти токоферол та аскорбінова кислота, простіше кажучи – вітаміни Е та С. Регулярне споживання в’яленої вишні допомагає зберегти ніжність шкіри, запобігти зниженню її тонусу, що є першим сигналом появи зморшок. Окрім цього, вітамін С сприяє зміцненню імунітету,  а також є профілактикою виникнення застуди та грипу. Тандем заліза та міді, який наявний у складі сухофрукта, забезпечує стабілізацію показників гемоглобіну.

легкий десерт

Крок 3.

Тепер підготуйте посудину із малиновим варенням. Як і із сушеною вишнею, кращим варіантом буде використання саме домашнього варення! Додавши у десерт малинове варення, Ви наповните себе вітаміни А, С, Е, РР, та В2, які тонізують шкіру та роблять її більш еластичною. При цьому, помітно вирівнюється колір обличчя та зникають пігментні плями. Також малинове варення проводить профілактику появи зморшок.Таке варення має бактерицидні властивості. При ангіні, чай з малиновим варенням прибере набряк у горлі та зменшить біль при ковтанні. У складі цієї смакоти багато міді, яка впливає на синтез гемоглобіну та вироблення меланіну. У складі ягід малини багато вітаміну С, який є імуномодулятором.

простий десерт

Крок 4.

Тепер відділіть потрібну кількість сметани.

смачний десерт

Крок 5.

Підготуйте цукор або ж більш корисну альтернативу – стевію.

ефектний десерт

Крок 6.

Візьміть десертний посуд у вигляді видовженого келиха. Наповніть його дно густим шаром малинового варення.Далі додайте більш тонкий шар сметани. Після цього акуратно викладіть шар гарбузового пюре. Потім знову змастіть все сметаною. Знову трішки варення і ше раз трішки сметанки. В кінці змастіть все тонким шаром пюре з гарбуза та прикрасьте все в’яленими вишнями. Апетитний, дуже смачний та ефектний десерт готовий. Смачного!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert