„Все в шоколаді“

Veröffentlicht von

А чи відомий вам вислів «В мене все в шоколаді», тобто все прекрасно? Якщо ви справді хочете, щоб у вас все так було, просто скуштуйте наш сьогоднішній десерт з ідентичною назвою! Все напрочуд просто та швидко,адже десерт містить ніжні та дуже пухкі вершки, м‘якенький бісквіт та чорний шоколад. Ми впевнені, що як тільки ви покладете його до рота, то одразу відчуєте блаженство! Вся маса почне плавно танути в роті та розкривати свій смак на повну! Тому не пожалійте приготувати такий апетитний десертик не тільки собі, а й своїм найріднішим, адже вони варті того, щоб куштувати найкраще!

десерт рецепт

Для отримання 1-2 порцій такого оригінального десертика вам потрібна наступна кількість продуктів: 
– чорний шоколад ( близько 80 грамів) 
– вершки жирністю не менше 33% ( 150 грамів) 
– великий шматок бісквіту ( приблизно 200 грамів) 
– кукурудзяний крохмаль ( столова ложка) 

десерт інгредієнти

Час приготування займе у вас приблизно 10 хвилин


Детальний рецепт та рекомендації
Крок 1. 

Розпочнемо ми з наших вершків. Для того, щоб отримати дійсно пишні та густі вершки вам потрібно дотримуватись декількох правил та знати міні хитрощі. Отже, секрет пишних та пухких вершків такий: просто додайте до них трішки кукурудзяного крохмалю.

яскравий десерт

Для цього поступово, по чайній ложечці, добавляйте крохмаль у вершки  і одночасно збивайте їх. Потужність обертів повинна бути не менше середньої. Просто час від часу змінюйте її від максимальної до помірної. Як тільки побачите, що вершки стали дуже густими та пухкими – зупиняйтесь. 

ніжний десерт

Крок 2.
Наш чорний шоколад подрібніть у посудину та помістіть її на водяну баню. Помішуючими рухами розтоплюйте шоколад, щоб він не пригорав. До речі, якісний чорний шоколад повинен мати не менше ніж 70% какао в складі. Саме такий натуральний продукт буде зменшувати стрес та дарувати тільки позитивні емоції. А окрім цього може навіть подарувати вам значну кількість кальцію, магнію та фосфору.

смачний десерт

Крок 3.
Наступним буде бісквіт. Ви можете придбати його у магазині, або ж завчасно приготувати самостійно (це досить легка процедура, яка не потребує багато вмінь). 

поживний десерт

Тепер візьміть один шматок та подрібніть його у окрему посудину. 

Крок 4.
На даному етапі вам залишилось тільки правильно сформувати наш смачний та апетитний десерт.

апетитний десерт

Для цього візьміть посудину та помістіть на дно подрібнений бісквіт, потім полийте його розтопленим шоколадом, а зверху додайте шар вершків, видавлюючи їх із кондитерського шприца, утворюючи красиві форми. Наш ніжний та оригінальний десерт готовий! Смакуйте кожен раз, як вперше!

смачний десерт

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert