Десерт „Емануель повертається“

Veröffentlicht von

Діснеївські принцеси однозначно заслуговують на увагу завдяки своїм фігурам! Кожна маленька дівчинка та навіть свідома дівчина точно мріють про таку у реальному житті. Проте, як же її отримати, спитаєте Ви? А тут все просто, як каже сама красуня Попелюшка: „Корисні солодощі ніхто не забороняв“. Ми цілком погоджуємось з цією думкою та знаємо, що в світі існує  безліч дуже ефектних, смачних та водночас правильних десертів, котрі не нашкодять Вашій фігурі, якщо їсти їх нечасто. Основа основ таких десертів – це наявність хоча б одного фруктового плоду або ж рослини. Саме в такому випадку можна без докорів сумління поласувати смакоту та наповнитись вітамінчиками! Тому пропонуємо Вам приготувати неймовірно ніжний, простий та дуже яскравий десерт під назвою „Емануель повертається“. Його наповнення ідеальне, адже інгредієнти корисні, доповнюють один одного та створюють в результаті незабутній смак! Мабуть, краще та оригінальніше вже й не придумаєш, коли в десерті переплітаються яскравий гарбуз, корисні та хрумкі волоські горішки, ніжне молочко та витончений чорний шоколад! Обов’язково записуйте рецепт, якщо хочете бути завжди у формі.

десерт рецепт

Для приготування десерту „Емануель“ Вам будуть потрібні такі продукти:

– приблизно 300 грамів очищеного гарбуза

–  пів склянки молока ( орієнтовно 100 грамів)

–  близько 50-ти грамів полущених волоських горіхів

– близько 100 грамів чорного шоколаду 

– 1 столова ложка цукру

десерт інгредієнти

Час приготування займе у Вас 25 хвилин.

Приступаємо до конкретних дій та наших рекомендацій.

Крок 1.

Для початку Вам потрібно відрізати потрібну кількість гарбуза, або ж придбати одразу готовий очищений варіант в потрібній вазі. В іншому випадку, Ви повинні очистити його від твердої шкірки та відрізати 300 грамів. Далі помістіть ці шматочки у каструлю та залийте водою. Дочекайтесь поки вона закипить та зменшіть вогонь.

ефектний десерт

Варіть шматки гарбуза приблизно 15 хвилин. Далі перевірте їх на готовність та помістіть у блендер. Додайте туди цукру та ретельно збийте гарбуз до стану пюре, без залишків цукру.  Хоч сам гарбуз і  складається практично на 90% з води, проте він містить в собі достатньо багато користі! Гарбуз багатий на безліч вітамінів, амінокислот, білків, вуглеводів.Він може похизуватись такими вітаміни, як  вітамін А, С, Е, D, РР, К, групи B і рідкісний вітамін Т. Окрім цього, гарбуз містить такі мінерали як: фтор, магній, мідь, кальцій, цинк, фосфор, йод.

смачний десерт

Крок 2.

В той час, поки вариться гарбуз, можна взятись за молоко та шоколад.

яскравий десерт

Чорний шоколад – це завжди хороша альтернатива класичному варіанту, який більш калорійний та практично не має користі. Якісний чорний шоколад, з вмістом какао не менше 75% буде не тільки тішити Вас своїм смаком, а й наповнить Ваш організм мінеральними речовинами, такими як: калій, фосфор, магній, кальцій, натрій. Також у такому шоколаді присутня невелика кількість заліза. Якщо говорити про вітаміни, то у чорному шоколаді містяться вітаміни PP, E, B1 та B2.

яскравий десерт

Підготуйте молоко, а саме: відлийте потрібну кількість у каструлю та розігрійте до гарячого стану.

ніжний десерт

Потім додайте туди чорний шоколад та розмішайте, тим самим розтопивши його та зробивши однорідну консистенцію.

апетитний десерт

Крок 3.

Не забудьте про волоські горіхи. Їх потрібно очистити від шкаралупи та поставити у окрему посудину. Можете злегка подрібнити їх. Зверніть увагу, що саме горіхи – це практично справжнє джерело вітамінів, мікроелементів і поживних речовин. Вони містять кальцій, калій, магній, залізо, фосфор та інші мінерали. Волоські горіхи багаті на клітковину, вітаміни A, B, C, D і E. Тому їхня наявність у десерті означає лище одне: Ви точно будете ситі та збагачені користю!

поживний десерт

Крок 4.

Декілька хвилин і ось, ми уже завершуємо приготування! Залишилось взяти десертний посуд та наповнити його дно шоколадно-молочною масою, а потім покрити її зверху гарбузовим пюре, повторіть ті ж дії, але зробіть більш тонкий шар. В кінці посипте зверху горішками та подавайте цей апетитний десерт до столу. Приємного споживання!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert