Десерт „Лови на згадку“

Veröffentlicht von

Солоденьким хочеться ласувати завжди, незалежно яка погода чи пора року за вікном. Ми завжди шукаємо нагоду випити кави чи чаю з улюбленою цукеркою. А дітям хоч цілий день подавай солоденьке. Адже з‘ївши десерт, ми отримуємо викид інсуліну й з‘являється нова енергія. З‘являються нові можливості, плани, адже нам потрібно кудись витрачати нашу нову енергію. Поганий настрій, несприятлива погода чи проблеми на роботі: з цим стикається кожен. І щоб було легше їх вирішити пропонуємо вам відірватися від них, поласувавши смачним десертом «Морські камінці». У вас однозначно покращиться настрій та з‘явиться бажання попрацювати, а похмура погода не буде перешкодою для здійснення ваших планів за задумів. 

десерт смачний

Отож для приготування десерту нам необхідні такі інгредієнти:
Банан – 1 штука
Вершки – 70 грамів
Какао – 2 чайні ложки
Горішки в глазурі – 10 штук

десерт інгредієнти

Корисні властивості банану можна довго перерахувати, адже їх безліч. Недарма Генріх Фішерман зауважив, що лікар у того не буває, хто один банан у день з’їдає. Банани насичені вітамінами та поживними речовинами. Дуже корисні стиглі банани, вони здатні зміцнити нашу імунну систему. Також вони містять речовину, яка запобігає утворенню в організмі пухлинних клітин.перешкоджає росту пухлинних клітин. Вживання бананів корисно для серця, вони знижують кров‘яний тиск, допомагають при печії та є прекрасним джерелом заліза. А ще вони забезпечують нас додатковою енергією, бореться з закрепами, заспокоюють наші нерви та регулюють температуру людського тіла. Основною властивістю вершків є легка засвоюваність в організмі людини. В їх складі містяться амінокислоти та вітаміни A, групи B, C, E, макроелементи такі як: калій, магній, натрій, фосфор, кальцій та залізо. Вершки покращують роботу нервової системи, знижують рівень холестерину, чистять кровоносні судини, допомагають у боротьбі з депресією. Корисні вони при лікуванні шлункових захворювань та дванадцятипалої кишки. Вершки приносять користь для організму тих людей, які ведуть активний розумовий та фізичний спосіб життя. Так само як інші продукти какао багате безліччю корисних властивостей: рослинний білок, жири, вуглеводи, харчові волокна, органічні кислоти, сахароза, вітамінний комплекс групи B, А, Е, мінеральні речовини, такі як кальцій, магній, марганець, натрій, цинк, мідь, фтор, залізо. До складу какао входить ще одна корисна речовина – меланін, що захищає нашу шкіру від негативного впливу ультрафіолетових променів, особливо влітку. Отже, какао нормалізує роботу серцево-судинної системи, підвищує розумову діяльність, зміцнює імунітет та сприяє збереженню молодості нашої шкіри. Арахіс, який зазвичай міститься всередині глазурі надзвичайно корисний. На 50% він складається з жирів та є хорошим зарядом для мозку, покращує нашу пам‘ять та увагу. Арахіс може слугувати хорошим повноцінним сніданком або перекусом. В ньому багато калорій, тому не рекомендується вживати більш як 6 штук на день. Перерахувавши корисні властивості інгредієнтів десерту «Морські камінці», можна приступити до його приготування:
1. Спочатку підготуємо склянку для нашого десерту. Можна використати склянку на ніжці, що виглядатиме вишукано та оригінально.
2. Далі очищаємо банан від шкірки, нарізаємо його дрібним кубиком та викладаємо на дно склянки.

десерт апетитний

3. Наче м’якенькою хмаринкою покриваємо двома столовими ложками вершків.

десерт ніжний

4. Зверху акуратно присипаємо корисним та ароматним какао.

десерт ніжний

5. Родзинкою десерту «Морські камінці» слугуватимуть кольорові горішки в глазурі. Розкладаємо їх рівномірно на наш десерт.

десерт кольровий

За 10 хвилин наш корисний та оригінальний десерт готовий. Надзвичайно легкий в приготуванні та смачний у ласуванні. Смачного!

десерт готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert