Десерт „Поласуй і релаксуй“

Veröffentlicht von

З приходом холоду важливо не забувати про наш організм та якнайбільше наповнювати його вітамінами та корисними речовинами. Звісно ж, що найкраще для цього підійдуть основні страви, які забезпечать повний комплекс мікроелементів та вітамінів, проте не варто недооцінювати й десерти! Більшість думає, що це не зовсім корисний прийом їжі, який базується виключно на солодощах та шоколаді. Проте, можна створити власноруч більш корисну альтернативу, яка  матиме і солодке наповнення, і вітамінний комплекс. Таким і є наш сьогоднішній десертик під назвою „Поласуй і релаксуй“. Завдяки вітамінній хурмі та поживному кисломолочному сиру, ви збільшуєте загальну користь десерту! А легкий зефір та трішки шоколадного джему допомагають довершити солоденький смак! Пропонуємо вам негайно приступити, щоб уже за декілька хвилин насолоджуватись цим диво-десертом! 

десерт приготування

Спочатку підготуйте таку кількість продуктів:
– хурма середнього розміру 
– сир кисломолочний ( приблизно 100 грамів) 
– 2 зефірки середнього розміру
– топінг шоколадний 

десерт інгредієнти

Час приготування – 5-7 хвилин
Кількість порцій – 1 

Уважно слідкуйте за нашим покроковим приготуванням та рекомендаціями 
 
Крок 1. 
Підготуйте хурму. Спочатку відірвіть сухі листочки зверху. Потім ретельно промийте фрукт під водою. Помістіть плід на дошку для нарізання та розріжте його навпіл. Далі постарайтесь порізати половинки на тонкі дольки. Тепер хочемо довести, що десерт з хурмою у складі зможе наповнити вас користю! У ній міститься безліч вітамінів, а саме  А, С та В. Також яскравий плід багатий на мікроелементи, такі як: йод, залізо, кальцій, калій, фосфор, марганець та магній. Хурма корисна для профілактики авітамінозу та залізодефіцитної анемії. Сподіваємось, що ви тепер повністю зрозуміли, чому її варто додавати у десерти!

смачний лесерт

Крок 2.

Тепер переходимо до кисломолочного сиру. Потрібно обрати сир із досить високим відсотком жиру, так частинки сиру будуть мати більш м’яку та рівномірну текстуру.

ніжний десерт

Тепер візьміть продукт, помістіть його на дошку та сформуйте з нього сирну кульку. Все дуже просто, тим паче, коли у сирі правильна консистенція. Завдяки ньому ваш організм наповниться кальцієм та білком, які чудово впливають на кістки та м’язи!

корисний десерт

Крок 3.

Не забудьте про зефірки, помістивши їх на видному місці у окремій тарілці.

апетитний десерт

Крок 4.

Відділіть приблизно 1-2 столові ложки топінгу у окрему посудину.

яскравий десерт

Крок 5.

Ми у фіналі! Тепер залишилось взяти красиву та велику склянку, помістити всередину сирну кульку, полити її шоколадним топінгом та викласти шматки яскравої хурми. Зверху додайте зефірку та негайно куштуйте цей смачний, яскравий та дуже апетитний десерт, який не тільки розрядить ваші смакові рецептори, а й наповнить вітамінчиками!

десерт рецепт

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert